VELKOMMEN TIL ALUTHERMO

Aluthermo Quattro - den Originale tynne reflekterende isolasjon !

ALUTHERMO, DIN PARTNER INNEN ENERGISPARING

Aluthermo®, det tynne reflekterende isolasjonssystemet, har blitt brukt i mange år i nybygg og ved renovering av bygninger. Dette fleksible komplekse systemet består av flere lag med aluminium og innelukket tørr luft. Dette muliggjør effektiv energisparing.

Materialets uvanlige tilpasningsevne gjør det veldig enkelt å sette opp. Aluthermo® kan derfor brukes i praktisk talt alle tenkelige områder for varmeisolering.
Holdbarheten har blitt forbedret takket være en velprøvd ny teknologi, og Aluthermo® er derfor den nye definisjonen av komfort sesong etter sesong.

PRODUKSJON

Produksjonen av Aluthermo® og av Aluthermo Quattro® er et resultat av pågående forskning og produktutvikling utført av Aluthermo SA. Ettersom vi ønsker å tilby et perfekt produktspekter, jobber vi tett med vitenskapen.

Aluthermo SA tar seg av utviklingen og forhandlingen av sine kompakte refleksjonsisolasjonsmaterialer selv.
Vårt teknisk-kommersielle personale danner grunnlaget for vår kundetilpassede oppfølging.

Kunden blir informert om alle mulige bruksområder og løsninger som vårt produkt kan romme.

Vår egen kvalitetskontroll etterfølges av en ekstern kvalitetskontroll utført av Fraunhofer Institute og garanterer et produkt som oppfyller de faglige kravene. Vår lagringskapasitet gjør at vi kan garantere rask service og levering

lagt til handlevogn